Public Space is een uitgeverij en productiehuis voor publicaties, tentoonstellingen en interdisciplinair onderzoek over stad, landschap en maatschappij.

Public Space combineert interdisciplinair onderzoek (stedenbouwkundig, historisch, sociologisch, artistiek) met hedendaagse ontwerpinzichten en theorievorming. De publicaties, tentoonstellingen en onderzoeksprojecten streven telkens naar een synergie tussen academische relevantie en het aanspreken van een zo breed mogelijk publiek.

Voor elk project stelt Public Space een wisselend team samen van auteurs, ontwerpers, vormgevers, fotografen, cineasten, kunstenaars en experts uit verschillende disciplines.

Public Space wordt geleid door Joeri De Bruyn. Joeri De Bruyn studeerde filosofie in Antwerpen en Leuven. Van 2001 tot 2008 was hij redactiesecretaris bij A+Belgisch tijdschrift voor architectuur. Medewerker is Eline Dehullu. Zij studeerde kunstgeschiedenis in Gent en Edinburgh. Zij werkte eerder als coördinator bij Xaveer De Geyter Architects, als eindredacteur bij A+ Belgisch tijdschrift voor architectuur, en als projectleider bij het Vlaams Architectuurinstituut.